Roddels


Sanne - webmiss (19:28, 6 mrt 2018)
@ Love Harry Potter

Ik heb de website gemaakt ;)
love harry potter (9:31, 2 mrt 2018)
ik lijk op niemand maar vind de films gewoon leuk !!!!!!!! wie heeft deze website gemaakt ???
CharPotter⚡️ (16:53, 9 feb 2018)
De tofste is Dobby! I ❤️Dobby
Spiegelbeeld Hermelien (21:02, 8 feb 2018)
Ik ben Huffelpuf,Ravenklauw en Griffoendor.
Waar moet ik bij?
Ik denk zelf Huffelpuf.
spiegelbeeld Hermelien (20:59, 8 feb 2018)
Ik lijk een beetje op Hermelien, maar Ron past niet bij, hoor.
Ik vind Harry leuker.
Hij is lekker slim
Sanne - webmiss (21:43, 6 feb 2018)
@ Wist je dat...

Wist je dat... Dat helemaal niet waar is? Er schijnt wel een quote van "J.K. Rowling" hierover in omloop te zijn die in werkelijkheid niet van Rowling afkomstig is. Ik heb ook even het officiële Twitter account van Rowling gecheckt en daar komt het echt niet vandaan.

En ga ook zelf maar na:
De slang die Harry uit de dierentuin bevrijdt, is een Boa Constrictor (lees het boek er nog maar een keer op na). Dat is een wurgslang en wurgslangen zijn niet giftig. Nagini dood met gif...

Het had grappig geweest, maar helaas is dit niet meer dan een roddel. Die ik toch even recht moest zetten ;)
wist je dat... (15:17, 3 feb 2018)
wist je dat Nagini dezelfde slang is als die slang die harry potter in deel 1 uit de dierentuin had bevrijd???! erg he?!
pottermore fan (15:08, 3 feb 2018)
@huffelpufpower je kan bij pottermore ook een game van Zweinstein spelen. dan vlieg je over Zweinstein en het zwerkbalveld en het verboden bos. onderweg kom je allemaal lichtjes tegen waar je op kan klikken en dan zie je wat daar in de serie gebeurd is!! echt heel cool!!!!!
huffelpufpower (15:04, 3 feb 2018)
het is dus het coolste ooit alleen wel in het engels dus je moet het vertalen met een vertaal machine of met iemand die engels kan of met je hoofd. ik zit bij die site in Hufflepuff en ik heb een West Highland terriër als patronus. de rest van de testen ga ik nog doen
huffelpufpower (15:01, 3 feb 2018)
op pottermore.com moet je een acc aanmaken en dan kan je een test doen welke patronus van jou is en welke toverstok je hebt en in welke afdeling je zit op Zweinstein en welke afdeling je zit op een Amerikaanse tovernaarsschool. en de site is gemaakt door j k Rowling!!!!!