Ontdek!

Heb jij altijd al eens lessen op Zweinstein willen volgen? Tsja, dat kan natuurlijk alleen als je leerling bent van Zweinstein. Maar speciaal voor jullie hebben wij een aantal professoren bereid gevonden om online lessen te maken voor iedereen die interesse heeft in Magie. Je kunt zelf kiezen welk vak jij leuk vindt!
Deze lessen kun je vinden op de subpagina Lessen voor Dreuzels.

En heb je altijd al eens willen rondkijken in het kantoortje van Argus Vilder, in Zacharinus Zoetwarenhuis of in het Krijsend Krot? Ga dan eens naar de subpagina "Bezoekje aan...". Daar kun je stiekem een kijkje nemen in het kantoor van Vilder, kom je alles te weten over Smekkies in alle Smaken en leer je meer over het Krijsend Krot en het Duistere Teken.

Heb jij altijd al eens een toverdrankje of een recept uit Harry Potter willen proberen? Op de subpagina "Toverdranken en Recepten" kun je van enkele toverdranken en lekkere gerechten de recepten vinden. Ook leuk voor als je een Harry Potter themafeest geeft!

Om te kunnen toveren heb je natuurlijk een toverstok nodig. In de boeken worden er een aantal beschreven. En de makers van de films hebben van sommige toverstokken echt pareltjes gemaakt. Leer er meer over op de subpagina Toverstokken.